Søger du en elektriker i Greve?

Leder du efter en erfaren elektriker Greve? Elto er en kvalitetsbevidst og autoriseret el-installatør, som – med base i Korsør – tilbyder el-installationer og anden elektrikerhjælp i bl.a. Greve, Slagelse, Ringsted og omkringliggende byer.

Opgaverne er mangfoldige, og de rangerer fra komplette installationer af el i nybyggerier eller tilbygninger, til mere hurtigt overståede opgaver som eftertjek af eksisterende el-installationer. Hos Elto tilbyder vi god kundeservice og solidt håndværk, så du bliver tilfreds med el-installationsprojektet, når det er færdiggjort. Vi tilbyder desuden muligheden for miljøvenlig omstilling af dit el-net, som både skåner miljøet og din pengepung.

Få solceller på taget og varmepumpe i stuen

Det er ikke længere muligt at vende det blinde øje til – mennesket er en af hovedårsagerne til den globale opvarmning, og grunden hertil er blandt andet vores afbrænding af fossile brændsler, som vi benytter til elektrificeringen af vores elnet. En mulighed er derfor selv, at hjælpe miljøets tilstand. Det kan du f.eks. gøre ved, at omstille til miljøvenlig energi. Dette hjælper Elto gerne med.

Vi tilbyder nemlig installationer af varmepumper indendørs og solceller udendørs. Som din elektriker i Greve varetager Elto hele processen, så du blot skal sørge for bestillingen – så vi klarer resten. Solceller omdanner varme fra solstråler til energi, du kan benytte i husholdningen. Varmepumper absorberer varme fra omgivelserne omkring huset, således at dette kan benyttes til opvarmningen af huset.

Energioptimering fra din elektriker i Greve

De to ovennævnte installationer er de mest direkte måder at konvertere til miljøvenlige energikilder. Du kan også vælge at få foretaget en energioptimering af os. Energioptimeringen er en gennemgang af dine el-apparater med henblik på at afdække, om du måske har nogle skjulte strømslugere i din husstand, som koster mange unødvendige kroner i løbet af et år. Med denne information kan man  gå videre til næste skridt – den miljøvenlige omstilling. Denne omstilling går som oftest hånd i hånd med den økonomiske omstilling, hvor elregningen ønskes reduceret.

Således kan Elto hjælpe med at finde de el-apparater, der skal udskiftes. Fokus her ligger på, at el-apparater skal være af en god energimærkning, så de har en rigtigt god effekt henover et lavt strømforbrug. Dette er både billigt og miljøvenligt i længden – så kan du slå to fluer med ét smæk.

Elektriker Greve – Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om de mange muligheder vi kan tilbyde dig, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag på tlf.: 50 69 99 65 og få en snak med os.

Vi udfører også el-arbejde i Roskilde, Køge, Ringsted