Leder du efter en elektriker i Kalundborg?

Elto er et pålideligt og erfarent firma, som står parat til at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver for dig, som er på jagt efter en kvalitetsbevidst og kompetent elektriker Kalundborg.

Som professionelle og autoriserede el-installatører udfører vi hos Elto et væld af opgaver indenfor belysning, større elinstallationer, eltjek af installationer.

Derudover er vi specialister inden for videoovervågning og sikring af private boliger.

Derfor er der råd at finde og hjælp at hente, hvis du har et el-installationsprojekt, som du behøver professionel hjælp til.

Vi står altid klar til at varetage en opgave, så længe den involverer elinstallationer i den ene eller anden facon. Ingen opgaver er for små, og ingen opgaver er for store, hvis du hverver Elto til dit projekt. Vi sørger altid for at skræddersy en løsning der passer til dig.

Få omlagt dit hjem til miljøvenlig energi

Klimaet bliver berørt af menneskelig forurening, det er en kendsgerning. Det er ere end 90 % af de forskere, som har skrevet artikler på klimaområdet, er enige om. Menneskeligt overforbrug af energi er direkte forbundet til global opvarmning.

Derfor er det i høj grad relevant at gøre sit for at skifte sit hjems energikilde om til en mere miljøvenlig én af slagsen. Man behøver selvfølgelig ikke gå fra fossil brændsel én dag, men man kan starte et sted.

Med en energioptimering fra Elto kan du identificere, hvilke el-apparater der sluger mest strøm i din husholdning, hvorefter du kan gøre noget ved dette.

El-apparater kan udskiftes med mere effektive apparater, som har en god energimærkning, der sikrer en billigere elregning og mindre negativ effekt på miljøet.

Installation af varmepumpe og solceller ved elektriker i Kalundborg

Den mere direkte måde at omlægge til miljøvenlig energi er ved installationen af miljøvenlige energikilder.

Som din elektriker i Kalundborg vil Elto med glæde udføre installationen af solceller eller varmepumper i dit hjem.

Solceller og varmepumper giver dig vedvarende energi, formindsket elregning og ro i sindet. Solcellerne absorberer sollys, som derefter omdannes til elektricitet, der altså kan benyttes i hverdagen.

Varmepumpen fungerer ved at benytte sig af varmen i husets omgivelser, som derefter kan ledes ind i husets eget varmesystem eller direkte i luften.

Dette er to meget lavpraktiske og direkte måder at omlægge til miljøvenlig energi – og det behøver slet ikke være økonomisk uoverkommeligt.

Solceller koster særligt noget at installere, men de tjener sig selv igen på det lange løb. Gør dig selv og din elregning den tjeneste at omlægge til miljøvenlig energi snarest.

På den lange bane er der mange penge at spare med et solcelleanlæg.

Elektriker Kalundborg – Kontakt os i dag og hør nærmere

Såfremt du ønsker hjælp fra en elektriker Kalundborg, som kan hjælpe dig godt på vej med dit projekt.

Kontakt os på tlf.: 50 69 99 65 og få en snak omkring din el-opgave.

Vi udfører også el-arbejde i Slagelse, Sorø, Ringsted