Mangler du hælp fra en Aut. elektriker i Køge?

Hvis du har behov for hjælp af en professionel og autoriseret elektriker Køge, står vi hos Elto parat til at hjælpe dig med den opgave, der måtte stå for døren.

Elto er en professionel og autoriseret el-installatør, som udfører opgaver i Køge og omegn. Hvis du har behov for en elektriker her eller i omegnen, står vi klar til at hjælpe dig med at tage hånd om din opgave. Uanset om du har brug for hjælp som privatperson eller på vegne af en virksomhed.

Som elektrikerfirma sætter vi hos Elto stor fokus på at kunne fastholde vores mange kunder, så disse kommer igen. Derfor kan du regne med god service og professionelt håndværk, når dine el-installationsprojekter skal udføres. Der udføres desuden en bred vifte af opgaver, så kontakt endelig os, hvis du har et el-installationsprojekt, som skal fuldføres. Eltjek, Eleftersyng eller en elrapport – vi klarer det hele.

Din elektriker til nybyggeri i Køge

Til nybyggerier hører der en hel naturlig del af processen, som inkluderer en elektriker i Køge. Elinstallationerne skal ordnes. Ligesom der skal rindende vand til huset, skal der også et fornuftigt el-net, så du kan få strøm i diverse rum i dit kommende hus. Der er også stor mulighed for at få skræddersyet dine elinstallationer, så du selv er med inde over, hvordan opgaven skal løses.

Har du bestemte krav til stikkontakter i de enkelte rum, eller måske hvor lamperne kan hænge fra, så er vi mand for opgaven. Der er nemlig rig mulighed for at designe interiøret, selvom huset slet ikke er færdigt endnu. Modificering af el-nettet kan give gode muligheder for, hvor du kan placere bestemte ting i dit hus. Det er for eksempel en del lettere at hænge et TV op på en væg, hvor der allerede er en stikkontakt, end hvis man skal til at trække en ledning tværs over stuen for at nå den nærmeste stikkontakt.

Vi løser opgaven så den bliver smartest for dig, og stadig overholder alle lovkrav.

Tilbygninger til allerede eksisterende ejendom

Måske er det ikke et helt nybyggeri, som du har behov for hjælp til? Det kan være en tilbygning, hvor du har behov for en elektriker i Køge til at varetage el-installationerne. Carporte der skal bygges, udestuer der opføres eller en hel garage, der skal stables på benene uanset hvad skal der elektricitet og en fornuftigt el-installation i din kommende tilbygning, og dette kræver en autoriseret el-installatør.

Hertil tilbyder vi også diverse løsninger indenfor udendørs belysning til din nye carport eller tilbygning.

Elektriker Køge – Få hjælp af professionel el-installatør

Har du behov for hjælp fra en kompetent og kvalitetsbevidst elektriker Køge? Så kontakt gerne Elto på tlf.: 50 69 99 65.

Vi kommer altid ud og besigtiger opgaven først – naturligvis ganske gratis.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Greve, Roskilde, Sorø