Din lokale elektriker i Korsør

Velkommen hos Elto – den nye lokale elektriker Korsør.

Elto er et lokalt firma bestående af autoriserede el-installatører, som varetager en bred vifte af forskellige typer af opgaver i netop dette område. Disse opgaver bevæger sig alle sammen indenfor el-installationer.

Hos Elto tilbyder vi altså diverse services, som alle sammen går hånd i hånd med dét at skulle flytte ind i et nyt hjem. Derfor kan du trygt og roligt kontakte Elto ved dit næste el-projekt, som skal løses af en autoriseret fagmand. Det er din garanti for et godt resultat – hver gang.

Vi er lokale og det mener vi altid er en fordel.

Elektriker til dit nybyggeri i Korsør

Måske er du ved at opføre et nybyggeri i Korsør – den rette lokation, det perfekte hus og det hele tegnet og sketchet efter dine idéer. Det praktiske udføres af diverse håndværkere, men der mangler stadig noget – el-installationen i dit nybyggeri.

Måske har du købt gammelt hus ud til Storebælt som trænger til en renovering? Vi kommer gerne med forslag og idéer gennem hele projektforløbet.

Der er et bredt spektrum af arbejdsopgaver forbundet med installationen af el i et nybyggeri. Hvor skal ledningerne hen? Hvor skal stikkontakterne være? Hvor skal der være ophæng til lamperne? Alle disse spørgsmål kan du selv definere svarene på, når du får kontaktet en autoriseret el-installatør. Hos Elto er vi altid klar til at skræddersy dine kommende el-installationer, så det hele passer til din drøm om dit nybyggeri.

El-installationerne kan betyde meget for et interiør i huset, da det sætter begrænsningerne og mulighederne for, hvor elektriske apparater kan kobles til efter installationerne. Man behøver kun have boet i en etværelseslejlighed én gang, før man kender til dét at skulle hænge et TV op i én ende af værelset, og skulle trække ledninger sammen langs væggen til den modsatte ende af stuen. Det er meget lettere at få det hele ordnet, så der er muligheder for tilkoblinger over hele boligen.

Videoovervågning til dit nybyggeri

Nybyggeri byder også på mange andre interessante muligheder, hvor én af dem er en forbedring af din sikkerhed. Du har mulighed for at få installeret videoovervågning på din private ejendom, hvis dette skulle være i din interesse.

Det kan give en særlig følelse af sikkerhed, hvis dette gøres, da man altid vil kunne holde øje, hvad der foregår udenfor hjemmets fire vægge.

Overvågningen kan følges døgnets 24 timer, enten via pc eller smartphone.

Vi leverer overvågnings løsninger fra HIKvision, verdens førende producent.

Vi vil med glæde være din elektriker Korsør, når dette skal arrangeres – videoovervågning, el-installation og meget mere.

Elektriker Korsør – Få et uforpligtende tilbud på din el-opgave

Hvis du er interesseret i at høre mere om de mange services, som vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 50 69 99 65 for at høre mere.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Slagelse, Skælskør, Sorø