Professionel Elektriker i Ringsted

Har du behov for hjælp fra en erfaren elektriker Ringsted? Hos Elto varetager vi mange forskellige opgaver, og hvis du har et problem med el-installationerne i dit hjem, idéer til et kommende projekt eller måske et nybyggeri, der skal have lavet helt nye el-installationer, så kan du altid kontakte Elto – her varetager vi nemlig alle opgaver, om de er store eller små. Elto udfører opgaver i Ringsted, Korsør, Slagelse, Roskilde, Greve, Køge og Kalundborg – samt omegnen og andre byer heromkring. Der er derfor aldrig langt til din professionelle og autoriserede el-installatør.

Få energioptimeret dit hjem ved hjælp af din elektriker i Ringsted

Hos Elto tilbyder vi blandt andet energioptimeringer, som er en fuldstændigt fornuftig opgave at pålægge sin elektriker. Hvis du blot har en idé om, at dine el-apparater sluger lidt for meget strøm, så er energioptimeringen svaret for dig. Hvis elregningen er lidt for stor, eller den pludseligt har taget et stort opsving, så kontakt os for at få foretaget en energioptimering.

Energioptimeringen er en gennemgang af din husholdnings el-apparater og deres strømforbrug. Derfor kan din mistanke om uøkonomiske el-apparater hurtigt bekræftes eller afkræftes, hvis vi får lov at inspicere dette. Dette kan altså lede opmærksomheden hen på, hvad der skal ændres, hvis din elregning skal se mere fornuftig ud. Du behøver sågar slet ikke have mistanke om problemer for at få foretaget en energioptimering – energioptimeringen er et fornuftigt første skridt i retningen mod mere miljøvenlig og fornuftig brug af energi.

Bliv miljøvenlig med solceller og varmepumper

Elto tilbyder som din elektriker i Ringsted hjælp til at blive mere miljøvenlig i din husholdning eller i din virksomhed. Solceller tør siges at være én af de mest populære måder at installere vedvarende og miljøvenlig energi. Solceller monteres på dit tag, hvor de kan suge mest mulig energi ud af solstrålerne. Dette leder til en konstant mængde af energi, som er helt fri for drivhusgasser. Solcellerne er altså lige til højrebenet, når man skal skifte til miljøvenlig energi.

Varmepumper er også en ideel – men mindre kendt – måde at blive mere miljøvenlig og selvforsynende med energi i hjemmet. Varmepumpen tager varme fra husets omgivelser og puster det direkte ind i dit hus, dine radiatorer eller gulvvarme.

Elektriker Ringsted – Ring til os og få et godt tilbud

Hvis du har brug for en professionel og autoriseret el-installatør, så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Elto for at få et godt tilbud. Ring til os på tlf.: 50 69 99 65 og hør mere om vores mange services.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Slagelse, Næstved, Sorø