Leder du efter en billig elektriker i Roskilde?

Har du brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør til at hjælpe dig med el-arbejde i Roskilde? Elto er et autoriseret el-installatør firma, som har base i Korsør, hvorfra vi udfører el-installationer i hele omegnen. Som elektriker Roskilde kan vi løse både store som små opgaver – både for privatpersoner såvel som virksomheder.

Elto varetager mange typer af opgaver, hvoraf miljøvenlig energiomstilling er én af disse. Der tilbydes blandt andet energioptimeringer eller installation af solceller og varmepumper. Alt sammen kan bidrage til at reducere din husstands udledning af drivhusgas – og så giver det også flere grønne tal på den økonomiske bundlinje.

El-installationer i din tilbygning med elektriker i Roskilde

Hos Elto foretager vi – som et af vores mange kompetenceområder – el-installationer i tilbygninger. Hvis du derfor går med en lille idé om en mulig tilbygning – en carport eller en udestue for eksempel – eller du måske allerede er i fuld gang med dit orangeri eller en garage, så kan du altid kontakte Elto for rådgivning og arbejdskraft i henhold til den elektriske del af projektet. Som din elektriker i Roskilde foretager Elto komplette el-installationer i din nye tilbygning. Ingen tilbygning er for lille eller for stor for Elto.

Få klaret installationerne i hele dit nybyggeri

Hvis du har gang i et større projekt i Roskilde – et helt nybyggeri for eksempel – kommer du til at mangle en elektriker. Vi vil med stor glæde være din autoriserede el-installatør, når det kommer til el-installationen i dit nybyggeri.

Der er store muligheder for at få skræddersyet sine el-installationer, når man foretager et nybyggeri. Det kan faktisk have ganske stor betydning for den videre indretning og design af interiøret, når nybyggeriet er færdigbygget. Det betyder blandt andet, at man selv kan bestemme, hvor stikkontakter skal placeres, hvilket har stor indflydelse på, hvor man kan placere diverse el-apparater, når byggeriet er færdigt. Tænk blot, hvis man skal trække lange ledninger for at få strøm til sit køleskab. Dette slipper man for, når man designer sit el-netværk på en funktionel måde.

Elektriker Roskilde – Ring til os og hør mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi kan gøre for dit el-projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 50 69 99 65.

Lad os en snak omkring dine behov. Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit projekt.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Slagelse, Køge, Greve