Mangler du en lokal og billig elektriker i Skælskør?

Har du brug for en elektriker Skælskør eller omegn? I Skælskør finder du Elto, som er en elektriker, der varetager alle de vigtige og trivielle opgaver indenfor el-installationer. Elto er et autoriseret el-installatørfirma med base i Korsør, som har mange kompetencer – se menuen til venstre.

Hos Elto tilbyder vi blandt andet installation af miljøvenlige løsninger i dit hjem, din virksomhed, institution eller virksomhed. Der er tale om installation af for eksempel solceller, som kan siges at være én af de mest populære løsninger indenfor grøn energi. Dette er ét af vores kompetenceområder, og dette kan blive ét af leddene i din kommende energiomstilling.

Få foretaget en komplet energioptimering af din elektriker i Skælskør

Hvis du ejer en virksomhed eller en ejendom, eller hvis du leder en institution i Skælskør, så kontakt gerne din elektriker – Elto – for at få foretaget en energioptimering. Energioptimeringen kan foretages ud fra en mistanke eller en idé om, at der simpelthen bruges for mange penge på el-regningen. Måske er det blevet dyrere på det seneste, eller også har regningen altid været dyr. I så fald foretager vi gerne en energioptimering, hvor dine elektriske apparater kan gennemgås, og de forskellige faldgruber kan spottes. Der kan foreslås nye installationer, som kan være både økonomiske og miljøvenlige. Der er selvfølgelig tale om en investering her, som enhver energiomstilling selvfølgelig er – men den vil straks vise sig i form af en mindre regning hver måned.

Solceller, varmepumper eller intelligent lysstyring

Hos Elto kan vi blandt andet tilbyde diverse udskiftninger i dine el-apparater eller tilføjelser herunder. Som ovennævnt kan solceller altid installeres, hvilket tilbyder en daglig tilstrømning af miljøvenlig og grøn energi.

Varmepumper kan også opvarme huset ved hjælp af varme fra omgivelserne, hvilket letter presset fra dine radiatorer eller din gulvvarme. Og den intelligente lysstyring kan lavpraktisk hjælpe dig med at holde styr på den energimængde, der benyttes på belysning af din virksomhed eller dit hus. Vi spilder mange penge på unødvendigt energiforbrug – for eksempel i form af belysning, som er tændt unødvendigt meget og længe.

Elektriker Skælskør – Kontakt os allerede i dag

Kontakt derfor gerne Elto, som er din elektriker Skælskør, på tlf.: 50 69 99 65.

V står altid klar til at foretage en energioptimering, og vi hjælper mere end gladelig med at nedbringe din månedlige el-regning.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Slagelse, Korsør, Kalundborg