Søger du en billig elektriker i Slagelse?

Leder du efter en autoriseret elinstallatør i Slagelse eller omegn? Elto kan som elektriker Slagelse tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver indenfor elinstallationer – både store som små.

Som autoriseret el-installatør, som har et bredt kompetenceområde, hvor du stensikkert kan få hjælp til dit kommende projekt.

Nybyggerier kan få installeret komplette el-installationer, videoovervågninger kan opsættes og installeres, så du kan holde øje med dét, der foregår rundt omkring din ejendom. Udendørs belysningen kan også fikses. Dette er blot tre af de opgaver, som vi hos Elto udfører – og der er mange flere. Hvis du er særligt interesseret i miljøvenlige el-installationer så læs endelig videre. Elto udfører nemlig særdeles grønne omvæltninger i dit hus, hvis du ønsker det.

Miljøvenlige varmepumper af din elektriker Slagelse

Installationen af en varmepumpe er en særdeles økonomisk investering. Varmepumpen er både miljøvenlig, billig, nem også viser den sig hurtigt i form af færre røde tal på de månedlige elregninger. Varmepumpen udnytter energi fra husets omgivelser, hvorefter disse bruges til opvarmning af huset. Enten igennem radiatorer, gulvvarme eller direkte som varm luft, der blæses ind.

Varmepumpen er derfor en ideel og miljøvenlig løsning, som vi står klar til at hjælpe dig i gang med som din elektriker Slagelse. Uanset om du kontakter os som privatperson, forening, institution eller virksomhed. Kom i gang straks med din miljøvenlige omsætning og få vores elektrikere til at klare ærterne.

Installer solceller igennem Elto

Hvis du har et hus eller et nybyggeri i Slagelse, så har du måske også brug for en elektriker til at give din miljøvenlige omstilling et kærligt skub i den rette retning. Hos Elto tilbyder vi installationen af solceller, som ultimativt må siges at være én af de letteste private løsninger til vedvarende og miljøvenlig energi. Husstanden kan nyde godt af grøn energi, samtidigt med at de månedlige besparelser noteres med grønne tal på kontoen.

Få uforpligtende tilbud på hjælp fra elektriker Slagelse

Hos Elto besidder vi meget erfaring og snilde med montering af solceller, og derfor kan vi tilbyde hjælp i alle skridt af processen på vej mod din grønne omstilling.

Kontakt os gerne på tlf.: 50 69 99 65 og få et uforpligtende tilbud.

Vi er også åbne for god snak om, hvad dine muligheder egentligt er, og hvad Elto kan tilbyde i form af solcelle- og varmepumpeløsninger. Jo flere husstande, der omlægger til grøn energi, desto bedre klima får vi. Elto hjælper dig gerne på vej med at blive foregangsmand indenfor grøn energi.

.

Vi udfører også elektriker opgaver her: Slagelse, Korsør, Kalundborg