Skån miljøet og din varmeregning med solceller

Montering af solceller rummer et væld af fordele og kan resultere i store årlige besparelser. Solcellerne leverer grøn energi, som både kan resultere i store årlige strømbesparelser – samtidig med, at man mindsker udledningen af CO2 betydeligt.

Hos Elto besidder vi stor erfaring indenfor montering af solceller og kan hjælpe med montering af solceller – både for private, virksomheder, foreninger og institutioner, som ønsker en energibesparende løsning.

Solceller er en god investering

Solcellerne er utvivlsomt en rigtig god investering. Dette gør sig gældende uanset, om man investere i solceller som privatperson, virksomhed eller institution. Med solceller er der nemlig god mulighed for at spare endog en hel del penge på sin elregning. Udover at du vil kunne reducere dine omkostninger, vil et køb af solceller samtidig også skåne miljøet.

Det er ligeledes værd at bemærke, at du ved køb af solceller har mulighed for at få tilskud, hvilket blot er endnu en fordel ved køb af solceller.

Professionel og kompetent rådgivning

Der findes et væld af løsninger på markedet. Derfor står vi hos Elto klar til at yde professionel rådgivning omkring valg af løsning. Derved kan du sikre dig den helt rigtige løsning fra start af. Med mange års erfaring indenfor salg og montering af mange forskellige typer af solcelleløsninger, kan du trygt rådføre dig med os i forbindelse med købet.

Elto tager hånd om montering af både store såvel som små solcelleløsninger – både for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Såfremt du gerne vil have mere at vide om mulighederne, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 71 74 74 30 og få mere at vide om mulighederne.