Føl dig tryg i hjemmet med videoovervågning

Videoovervågning kan være nyttigt både i private husstande – og i særdeleshed også hos virksomheder og institutioner.

Hos Elto forhandler vi udstyr til videoovervågning fra det verdensomspændende brand, Hikvision.

Hikvision har igennem de sidste mange år har været kendt som producent af solidt og gedigent kvalitetsudstyr til videoovervågningløsninger.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Uanset om du har behov for en videoovervågningsløsning som privatperson, eller I som virksomhed, forening eller institution ønsker hjælp, kan vi hos Elto skræddersy jer en løsning, som er tilpasset lige netop jeres konkrete behov.

Som forhandler af flere forskellige typer af videoovervågningsløsninger samt stor indsigt og viden om markedet, kan I trygt lade valget falde på os. Vi sørger for at sikre jer den helt rette løsning, som efterkommer lige nøjagtig de behov, I har.

Professionel rådgivning indenfor videoovervågning

I forbindelse med at en løsning indenfor videoovervågning skal laves, er det vigtigt at sikre sig, at man får den helt rigtige løsning fra start af. Der findes et væld af forskellige løsninger på markedet. Det er derfor en god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan yde professionel rådgivning og sikre, at man får fundet sig den helt rigtige løsning.

Hos Elto både omkring valg af udstyr og hjælper med montering af overvågningsudstyret, således I får skræddersyet lige netop den løsning, som er den rette for netop jer.

Vil du vide mere?

Såfremt I går med overvejelserne om at få lavet videoovervågning, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed til at besvare uddybende spørgsmål omkring valg af løsning, priser m.v.

Ligeledes skræddersyr vi naturligvis også gerne et tilbud, som tager afsæt i jeres konkrete behov og budget.

Kontakt os på tlf. 50 69 99 65 og få mere at vide om mulighederne.