Virker dit el som det skal, før du flytter? Få et el-tjek udført af Elto

Har du behov for hjælp til at få foretaget et el-tjek? Elto besidder stor erfaring i udfærdigelse af el-rapporter – eksempelvis i forbindelse med flytninger.

Vi kan hjælpe med el-tjek uanset, om du har behov for hjælp som privatperson, eller du har behov for hjælp på vegne af en virksomhed, forening eller institution.

Hvornår foretages et el-tjek?

I forbindelse med fraflytning af en bolig skal et el-tjek udføres. Formålet med at lave et el-tjek er at sikre, at boligens el-installationer er lovlige og lever op til de gældende regler og krav.

Når vi hos Elto udfører el-tjek foretaget vi en grundig gennemgang af boligens el-installationer. Gennemgangen har til formål at danne baggrunden for en efterfølgende rapport over boligens el-installationer. Herved klarlægges det, hvorvidt boligen lever op til alle gældende regler i forhold til el-installationer.

Vær altid opmærksom på at vælge en elektriker med gyldigt autorisationsnummer, ellers dækker forsikringen hvis der findes fejl i din el-rapport.

Vigtigheden af et el-tjek

Rigtig mange danske boliger har ulovlige og farlige el-installationer, som kan forårsag stød – og i værste fald brand i boligen. Det er derfor rigtig vigtigt at få klarlagt, hvorvidt boligen lever op til alle gældende regler i forhold til el-installationer, således man som boligejer kan føle sig tryg. Herudover er det samtidig værd at bemærke, at forsikringsselskaber ikke dækker ulykker og skader som følge af en ulovlig el-installation. At have ulovlige el-installationer i sin bolig vil altså med andre ord både kunne være farligt – og endog meget dyrt, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Hos Elto har vi stor erfaring i at udføre disse eftersyn, så du som boligejer kan føle dig tryg og undgå ubehagelige overraskelser.

Ønsker du hjælp til at få foretaget et eftersyn af dit hjem? Så ring 50 69 99 65 og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med energioptimering, videoovervågning eller udendørs belysning.