Skab et nyt og mere intelligent hjem

Ønsker du hjælp til renovering af gamle el-installationer? Hos Elto står vi klar til at hjælpe dig med udskiftning af gamle el-installationer.

Renovering af el-installationer kan i visse tilfælde blandt andet være en nødvendighed for at kunne sikre sig, at alle gældende lovbestemmelser overholdes.

Tryghed og sikkerhed

Som boligejer er det vigtigt at sikre sig, at alle el-installationerne lever op til alle lovgivningsmæssigt gældende krav. At lave ulovlige el-installationer i sin bolig kan være yderst farligt og kan i værste fald føre til brand i boligen. Det er ligeledes værd at bemærke, at forsikringsselskaber ikke dækker skaderne på din bolig, såfremt disse er opstået som følge af ulovlige el-installationer.

Ønsker du som boligejer tryghed og sikkerhed i forhold til el-installationerne i forbindelse med renovering af din bolig, står vi hos Elto altid parat til at tage hånd om opgaven for dig.

Vi besidder stor viden og indsigt og er naturligvis autoriseret el-installatør. Elto er derfor det trygge valg for dig, som ønsker hjælp til el-arbejde i forbindelse med renovering af din bolig.

Professionel rådgivning gennem hele din renovering

Hos Elto varetager vi både større såvel som mindre renoveringer af elinstallationer – og til konkurrencedygtige priser. Vi står i øvrigt altid parat yde kompetent og kyndig rådgivning. I forbindelse med renovering af en bolig kan det være særdeles nyttigt at alliere sig med en autoriseret elektriker. Herved vil du kunne få professionel rådgivning om både praktiske såvel som juridiske forhold.

Vi udfører alle typer af opgaver indenfor renovering af el-installationer. Både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner som måtte have behov for en hjælpende hånd med renovering af boligen.

Ønsker du at høre mere eller få skræddersyet et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 50 69 99 65.